Vai taitaa tuossa olla jo huhtikuunkin. Ihana iso paketti ja mies naureskeli minun innolle kun postista paketti saatiin käteen. Minä kun olin aukomassa sitä jo matkalla autolle. Nysät kynnet ja vahvat teipit laatikkoa kiinnipitämässä kyllä hidasti sen verran että kotiin päästyä juuri ja juuri malttoi kengät potkaista jalasta ennen saksien metsästystä. Saksien avulla paketti aukenikin alta aikayksikön ja mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan!

489839.jpg

Uusi, keväinen neulelehti, jonka jo kansineule on ihanan näköinen, 500g Patonsin Spritz-lankaa champanjan värisenä (ihanan ylellinen väri! Eikä yhtään liian ruskea!), kerroslaskijat (joita minulla ei vielä ole ollutkaan varusteissa, tarpeeseen tuleva lisä), lakuja (ja tuossa paketin päällä on tilanne -2, pitihän niitä maistaa ja miehenkin saada omansa) sekä pääsiäiskortti. Olen aivan pökerryksissä näistä ihanuuksista, kiitos sydämeni pohjasta!

Nyt vain lehteä selailemaan ja suunnittelemaan, mitä tuosta langasta tekisi (toppi? kesäpaita? huivi?). Jotain todella luksusta itselleni... Lakut pitää pelastaa ennen kuin mies ehtii niitä enemmänkin maistelemaan, hänellä kun on hyvä tapa maistella kaikkea hyvää niin ettei minulle jää paljoa itselleni siitä. Pitää huolta linjoista selvästi!

Muuten minulla on neulerintamalla aika hiljaiseloa. Kaverin vauvalle, joka syntyi nyt lauantaina, maaliskuun viimeisenä päivänä, on tehtynä sukat ja siksakmyssy, tosin nekin vielä päättelemättä. Pitää lapaset vielä neuloa... Sukat ainakin on isot, menevät sitten ensi talvena vaunulenkeille lämmittämään. :-) Että voi olla ihminen onnellinen kaverin puolesta! Oma olo on pikkuisen parempaan päin, mitä nyt astma vaivaa tämän katupölyn yms takia. Kohta alkaa siitepölykausi, mutta onneksi norot ja muut oksetukset alkavat olemaan voitettu kanta. Menihän tuossa kuukauden päivät sitkeässä flunssassa, jossa olo oli kuin kestokrapulassa. Nenä tukossa jne... ei kivaa, mutta tästä elämä lähtee hymyilemään! Varsinkin näin upean paketin jälkeen!