Meillä mies ainakin tykkää näistä minun huovutuskokeiluista - harvoin meillä on näin tyhjää ollut pyykkikorissa! Eilen tosiaan tuli tehtyä kissapipo ja pari lovikkaita (tai no lähinnä lovikkaita) hahtuvasta, todella nopeasti tuli tehtyä kun oikein innostui. Ensimmäinen pyörähdys pesukoneessa oli äsken, mutta jäivät vielä huopumatta riittävästi. Siis ovat vielä silleen että neulepinta on näkyvissä, ei ole ihan tasaisesti huopunutta. Eli uudestaan pesukoneeseen!

Harmi vain kun mies lähti tuossa sitten viikonlopuksi reissuun, samalla lähti kamerakin. Onneksi sain otettua noista kuvat tilanteessa ennen pesukonetta - seuraava kuva on sitten vasta toisen pesun jälkeen. Tuon ekan kuvankin saanti koneelle vaatii miestä kotia, kuvat kun ovat muistikortilla... Toivottavasti siellä ei käy deletointia! Mutta taitaa siis mennä maanantaille että kuvia saa näkyviin tänne lisää.

Muuten sitten aloittelin tuossa Novitan sukkavaihdon sukkia. Vaikein hommassa oli langan etsiminen, kotoa ei löytynyt oikein sen väristä lankaa kuin mistä vastaanottaja toivoi sukkia saavansa. Neulepintakin on ollut vähän haussa, että millaisesta ne teen. Nyt on yksi idea, täytyy pari kerrosta tehdä ja katsoa miltä näyttävät. Niistä tulee kuva vasta sitten kun  ovat vastaanottajalla! (ja sehän edellyttää yhden kompastuskiven ylitystä, eli sen Toisen Sukan tekemistä).