Tuli tuossa sitten leikittyä tuon meidän digijärkkärin kanssa. Kiva lelu! :-p Eli nyt on nuo pari uusintakin työtä kuvattuna viimeinkin ja pitänee tuolta arkistoista kaivella noita vanhempia, jo aiemmin valmistuneitten töitten kuvia (harmi vain kun kaikkea en ole tajunnut/muistanut/ehtinyt kuvata heti valmiina, osa on jo lähtenyt maailmalle ja osa on jo kovasti käytetty).

Koitan laittaa jonkin sortin valmistumisjärjestykseen näitä töitäni...eli jos noista neuleista aloittaisi. Ensin valmistui kaverini kevätvauvalle nuttu ja housut, tässä nutusta kuva, housut oli aivan sileää neulosta

46218.jpg

Sitten tuli tarvetta tehdä isommat satsit vaaleanpunaisia ja -sinisiä asusteita, myöskin kokoa vauva (miten se tuntuu että kaikki kaverit ja tutut sai vauvoja viime vuonna???) Eli siis parilla eri mallilla sukkia, parilla eri mallilla lapasia/tumppuja (joissa kokeilin i-cordia sitten kiinnitysnauhana) ja pari erilaista myssyä, tässä kuvassa toinen versio, tämän lisäksi tuli sellaisia korvaläpällisiä, tupsupipoja myös tehtyä (pitänee kaivaa kuva jostain)

46216.jpg

Kesällä sitten tuli ristipistoiltua ja sain valmiiksi parikin taulua, ensin muitten töitten ohessa pieni "välipala" ja sitten Teresa Wentzlerin "the Guardian" jonka jo aiemmassa postauksessa esittelin.

46102.jpg

Loppusyksynä tuli sitten paluu arkee ja neuleisiin. Valmistuneitten listalla olivat mm Huopasesta lapaset (ihanan lämpimät, mutta ei tullut silloin kuvattua kun valmistuivat ja nyt ovat jo niin likaset ettei kehtaa kuvata), punaisesta raitalangasta sukat (jotka on hyvin lörpsähtäneet ja nyppyyntyneet ja aivan ihanat!). Huopasta lapasiin ostaessa mukaan sattui pari kerää valkeaa Ainoa, joista syntyi sitten Fifi

46214.jpg

Juuri ennen joulua sain valmiiksi sitten itselleni pitkän neuletakin (yksi ikuisuusprojektini). Mallia tuohon takkiin on haettu paristakin eri Novita-lehdestä ja sitten omasta päästä osa. Ihanan lämmin takki, lankana 7 veljestä.

46212.jpgja vielä yksityiskohtaa tästä:46213.jpg

Tämän vuoden puolella aloitin poncho-kokeilut, ensin vuorossa "punahilkka" valkeasta langasta, joka löytyi lankavarastoista työhuonetta siivotessa (vaatii vielä noille reunoille tehtäväksi jotain kun tuppaavat rullaantumaan):

46211.jpg

Ja toinen poncho olikin sitten se kuuluisa Teddy-verkkoponcho, jota pitkään mietin ja luulin etten tee, mutta kuinkas kävikään:
46105.jpg

Taikajakkukin valmistui (ei tosin ole nyt kuvaa kun on pesussa parhaillaan) ja äidille Wavy-huivi Novitan Butterflysta, jonka sain lankavaihdossa (kuva jo aikaisemmassa postauksessa).

Viime vuoden uusia kokeiluita oli tuo i-cordin opettelu ja sehän sujuu nopsasti! Muita oli sitten palatossun tekeminen (vielä pitäisi toinen tehdä), jäi noita lankoja yli kun tein kälyn esikoiselle neuletakin (joka jäi pahus kyllä kuvaamatta) joululahjaksi. Koko noilla on "lapsi" ja ehkä syytä laittaa sitten jonkin sortin liukuestettä pohjiin, varmaan menevät kälyn tytölle ja on tuo reilu vuoden ikäinen jo kova vipeltäjä...

46215.jpg