Töitä, töitä, töitä ja uuteen elämänrytmin sopeutuminen vetävät voimat ihan totaalisesti. Ei ole aikaa pahemmin neuleille kun vapaa-ajat haluaa vain maata jonkin sortin horteessa, eikä näin kesällä houkuta oikein mitään villaisempaa tehdäkään, jokin pieni pitsineule voisi olla kiva. Koti on kyllä täynnä villasukkalankoja - varsinkin kun meidän naapurissa oleva kauppa myi lankoja ja puikkoja -80% hintaan. Mm Samos Lollipoppia tarttui mukaan peräti 18 kerää, samoin 7-veljestä, Nallea... kaikkia sellaisia lankoja (tai ainakin siis värjäyseriä) jotka minun suosiossa ovat olleet jo pitkään, ja joita värejä ei enää saa mistään. Paitsi nyt tuolta, älyttömän halvalla. Harmi vain kun tilillä ei paljoa rahaa ollut, tuli maksettua Lontoon matka syksylle, niin ei voinut aivan rajattomasti toteuttaa itseään.

Nyt vain mietin sitten että mitä noista kaikista langoista teen. No Nallesta tulee varmaan Eris tai Rogue, seiskaveikasta sitten sukkia, kaulahuiveja ja tumppuja, töppösiä, kaulureita ja muuta vastaavaa. Samoksesta itselle neuletakki ja jotain muuta, sitä kun on reilusti. Ehkä joku pieni laukku? Vähän "taiteellisempaa" kuvausta, auringonsäteessä. Eli tuollaista lähinnä persikanväristä Samosta. Ja siitä siis kaikki kerät, mitä kaupassa oli. Eipä muuten tullut katsottua värjäyserää, että ovatko edes samaa erää. Hmmm...
.108018.jpg

Muita ostoksia siis ovat siniharmaa-musta-valkea ja musta-harmaa-valkearaidallinen 7 veikka
 108019.jpg
108020.jpg

Ja näistä ainakin jälkimmäisestä miehelle sukat. Vastahan sillä on neljät parit villasukkia...

Niin ja sitten se Nalle:

108021.jpg

Punainen vain on niin minun väri jotenkin.

Ja muuten, kälyni sai 6.6.06 pojan :-p ja ne minun kesämekot noista kankaista mitä aikaisemmin esittelin ovat myöskin hieman vaiheessa vielä. Onhan tässä vähän päälle viikko aikaa ennen häitä, joihin toisen mekon meinasin päälleni vetästä... Ei tule kiire, onneksi! No jos Juhannuksena ennättäisi.

Hauskaa Juhannusta kaikille!