On tullut parin viime päivän aikana ostettua lankaa hieman liian paljon (vai voiko lankaa ostaa liikaa???). Huuto.net:istä huusin itselleni sukkalankaa ja sitten myös muutakin, jotka eivät vielä ole postista tulleet, samoin kuin bambupuikkoja, jotka nekin postissa seikkailevat. 7-veljestä langat ovat sitten Prismasta ja Citymarketista, ylärivin kerät (joista vasemmanpuoleisinta 8kpl, keskimmäistä 4kpl ja oikeanpuoleisinta 2kpl) olivat jotain kampanjavärjäyserää Prismassa ja alarivin valkea (6 kerää) ja farkunsiniset (2+1kpl) sitten mammuttimarkkinoilta.

191916.jpg

Ja kun kerran lankaostoksilla olin, niin samalla pyörähdin postissa, siellä kun odotti 2kpl maksikirjeitä (oletin että toisessa ainakin olisi ne puikot, mutta eivät olleetkaan...). Meinasin kokeilla Sophieta uudestaan, tai vaihtoehtoisesti Booga Bag:ia tuosta puna-mustasta Pirtin Kehräämön hahtuvasta ja mukaan tulisitten tuollainen sinivalkeakin hahtuva. Mitähän siitä tekisi?

191918.jpg

Toinen kirje oli sitten Novitaklubin talvilankavaihdosta,yksi kerä kutakin:

191917.jpg

Hmmm...mitähän tuosta kerästä Hippyä keksisi? Valkeaa veikkaa mene aina johonkin ja tuosta Valovillestä mies saa mustaan pipoon pääkalloja (itse heitti sellaisen toiveen ilmoille :-p )

Näin voitaneen kait todeta, että taloudessa asuu jonkinasteinen lankahamsteri ja ehkä ne maksavat minulle liian hyvää palkkaa??? Eihän minulla ole edes puolelle noista suunnitelmia, ajatuksia on kyllä paljon mitä langoista voisi tehdä, mutta aikaa ei sitten niinkään... No jos sitä laukkua ensin aloittaisi kilkuttelemaan, kun kerran se on tuota uutta talvi/syksytakkia varten hommattu, etsimällä etsin huopuvaa punamustaa lankaa...

ps. Niin ja tilasinhan minä sukkalankaakin tuolta Lankakorista...ja Novitalta tarjouksessa ollutta Nallea...ja tällä hetkellä minulla on Vihreän Vyyhdin sivut auki. Kuinka monta paria villasukkia aikuinen ihminen tarvitsee?