Miljoona tuhat sata ja yksi työtä kesken taas kerran. Joululahjoja pitäisi tehdä vielä muutamia valmiiksi, mutta onneksi on tässä aikaa. Lapaset sain sitten itselleni tehtyä, kuvin ja mallinhan moni Ullan lukija varmasti tunnistaa, eli kyseessä puna-mustakirjavat lapaset. Pienin muutoksin tosin, kuten kuvasta varmaan huomaa, eli alareuna on erilainen kuin ohjeessa (ja tietty tässä kuvassa ei tuo alareuna näy. Olen minäkin valokuvaaja! Mutta siinä on puna-mustakierreraita, mustalla pohjalla. Tätä on kaksi riviä, siis kaksi kierrettä) ja sitten alkaa tuo varsinainen puna-musta varsi). Niin ja lankana on Isonveljen asemasta Nalle. Mukavan sopivan kapoiset lapaset kerrankin minulle! Ja tuo punainen vielä sointuu talvitakkini väriin!

279553.jpg

Toinen mikä on pitänyt kiireisenä käsityörintamalla on tuo ristipistotyö. Sitä olen pari viikkoa pistellyt menemään ja alkaa kuva olemaan jo melko selkeä! Nopeasti edistyy siis, saa nähdä koska tökkäsee... Opiskelut sitten on siinä pisteessä, että todistuksen saan 18.12! Siirtyminen työelämään on jo tapahtunut... saa nähdä koska kannan kutimen töihin mukaan yövuoron iloksi!

Yksi projekti, johon etsin ohjetta on neulotut parilapaset. Siis yksi tuttavapariskunta menee "vihdoin" naimisiin (2v seurustelua takana, minulla ja miehenkutaleella reilut 4v) nyt talvella ja häälahjaksi ajattelin tehdä huovutetut lapaset, niin, että toinen lapanen on parista huovutettu yhteen, voivat sitten kulkea käsi kädessä... Täytyy vielä pohtia tuota, jos jollakulla löytyy ohjetta niin otan kiitollisena vastaan! Tai pitää miehen kanssa mittailla ja suunnitella pitkä tovi...