Eilen tuli sitten taas kierreltyä kirppareita, juurihan sain tuon edellisen kerran kirpparilöydön (siis langan) jalostettua neuleeksi. Nyt tuli tehtyä toisinpäin ja jalostettua neuleesta (tosin sitä ei ollut vielä kokonaan päätelty) kasa lankaa. Löysin nimittäin parin euron hintaan naisen M-kokoisen neuletakin Novitan Marilynista ja siitähän sai sitten ison kasan lankakeriä, joista tehdä ihanan pehmoisia vaatteita esim kälyni tulevalle lapselle. Nyt vain pitäisi sitten etsiä ohjekin jostain.

Muuten puikoilla on Sophie, teen sen Huopasesta. Mies on varma että kokoa tulee matkalaukun verran, nyt olen pikkuisen puolivälin ylitse jo tehnyt. Isoltahan tuo näyttää - tässä vaiheessa. Katsotaan mitä sisään mahtuu kun on koneessa pyörähtänyt!

Harmi vain kun ei suostu kuvia tuomaan tänne kuvakansioon nyt mitenkään, lopetti sunnuntaina toimimisen (kun piti tuosta miehen paidasta saada edustavia kuvia). Täytyy kehitellä jotain vaihtoehtoista paikkaa kuvien nettiin saamiseksi, menee tylsäksi tämä blogi jos on vain minun kirjallista höpötystä...