Meni mies sitten vaihtamaan meillä tietokonesysteemeitä ja samalla katosi iso pino salasanoja minulta. Homman piti olla helppo, nopea ja yksinkertainen - kuten aina. Nyt alkaa olemaan konekanta taas kunnossa ja sain tänne sitten hommattua uusiksi salasanani, kunhan ensin sain sen myös tuonne mistä minulla on sähköpostiosoitekin. Monimutkaistako? No niin se minulle on, kun en ole mikään nettiguru...

Kesä on mennyt masua kasvatellen, laskettuun aikaan on tällä hetkellä enää 4 viikkoa. Masunsisäinenasukas kasvaa omaa tahtiaan ja keskiviikkona todettiin hänen olevan perätilassa eikä kääntöyritys onnistunut. Saa siis nähdä, miten tässä vielä käy - sektio on varmaan edessä 3 viikon kuluttua.

Neulerintamalla on ollut hiljaista, paljon olen kaikkea aloitellut, mutta valmista on tullut hävettävän vähän. Tässä latailen juuri tuon uuden digikamerani akkua, että saan kuvattua nuo muutamat onnettomat lapaset ja pikkusukat, joita olen tulokkaalle tikutellut. Suunnitelmia ja lankoja kyllä on, mutta jotenkin vain en ole saanut aikaiseksi. Ei sitä aina kait saakaan.

Siivottiin tässä makkari ja työhuone perusteellisesti, heitettiin useampi iso jätesäkki tavaraa roskiin ja pari kierrätykseen. Kaappien järjestyksiä muutettiin ja näin minulla on sitten yksi iso kaapillinen omille lanka yms tarvikkeille käytettävissä. Se on täysi. Samoin lankoja ja kankaita löytyy sitten vielä tuolta vaatehuoneestakin yhdestä korivaunusta. Minäkö hamsteri? Ja tänään pitäisi hakea vielä loput Loft-langat, että saan villahousuja tehtyä vauvalle - suunnitelmissa kun on ainakin kokeilla kestovaippailua. Jos nyt saisi jotain tehtyä... onhan tässä vielä aikaa, kait? Raskaus on kyllä opettanut, että mitään ei voi suunnitella ennakkoon, aina sitä tulee yllätyksiä matkaan mukaan... mutta jos niitä kuvia tulisi iltapäivästä sitten!