Nautin kun neuloin miehelle ekan kaulahuivin syksyllä 2002, lankana Novitan Teddy ja värinä punainen. Kaulahuivista tulikin miehen suosikki, mutta viime keväänä se katosi ravintolan narikasta. Siitä lähtien mies on halunnut uuden kaulahuivin samaisesta langasta, joten ei kuin tilaamaan sitä (kun kaupoista oli Teddyt loppu). Lanka tuli keväällä kun kelit oli jo sen verran lämpimät, ettei kaulahuivia tarvinnut enää, joten lanka siirtyi sitten lankalaatikkon odottamaan puikoille pääsemistä. Nyt viime viikonloppuna sitten ryhdistäydyin ja päätin neulaista miehelle sen kaulahuivin mitä hän on toivonut jo muutamaan kertaan.

Järkytys oli kun lanka haisee ihan kissanku*elle. Vaikka meillä noita ronttiriiviöitä onkin kolme kappaletta taloudessa, ei heistä kukaan ole käynyt työhuoneessa mamman lankalaatikossa pisulla, se on varma. Eikä siinä mitään että lanka haisee - niin haisee koko lankalaatikkokin ja siinä olleet muut langatkin. Kun lankaa neuloo pätkän verran, haisee kädetkin päänsärystä puhumattakaan.

Ja kun lähdin mukaan "Langaton Lokakuu"-tempaukseen, niin mies saa kaulahuivinsa aikaisintaan marraskuussa...

No hyvää joutuu aina odottamaan? Ja josko sitä löytyisi joku muu, Teddyn kaltainen muttei Novitan lanka. Värinä mieluiten punainen - mitä punaisempi, sitä parempi!