Pitihän se sitten miehelle tehdä se hänen himoitsema pääkallopipo. Lankavaihdossa kun tuli sitä Valo-Villeä niin siitä tuli pääkallo, varsinainen pipo on kaksinkertaista 7-veljestä lankaa. Muuten pipo on 2o2n neuletta (76 silmukkaa) mutta edessä on sitten 32 silmukan sileää oikeaa oleva alue, johon jälkikäteen kaksinkertaisella Valo-Villellä sitten nuo silmukat kirjoin.

Kuvassa pipo on kuvausteknisistä syistä väärinpäin päässä...Piti pimään päästä kuvaamaan ja tuo salama kun sai aikaan miehelle ilmeitä "mitään en ole ottanut" tyyliin, niin parempi näin päin. Näkyy tuo kirjontalangan hohto paremmin. Kuvaan olisi kuulunut myös luut ristiin, mutta mies tykkäsi pipon olevan parempi ilman sääriluita. No jospa tuo sitten mahtuisi laskettelukypärän alle ja lämmittäisi ensi talvena rinteessä. Ja jos tätä pipoa jossain päin Suomea näette, niin tiedätte kenen mies siinä mitä todennäköisimmin menee!

204857.jpg

Pimeässä kuvaaminen on kyllä hauskaa, tuli kokeiltua sitten vähän muutakin....mm meidän lähellä ollut katuvalo näytti kuvattuna tältä:

204858.jpg

Ja yöllä tuo naapurin pihlaja näytti vielä upeammalta kuin päivällä
 204865.jpg