Tuli sitten tilattua lisää hahtuvaa ja hain ne tänään postista - kiitos lyhyen opiskelupäivän! Sen verran innoissaan hahtuvat ovat jo odottamassa puikoille pääsemistä, että paketti näytti tältä sen noutaessani:

55846.jpg

Onneksi oli pysynyt tuo pakettilappu matkassa mukana, muuten siinä olisi ollut monta ihmistä ihmeissään; minä siitä että missä tilatut ja maksetut hahatuvat viipyvät, lähettäjä siitä kun en pakettia ole saanut perille (kun olisin sitä alkanut kaipailemaan) ja posti jolla olisi ollut paketillinen hahtuvia, ilman tietoa keneltä ne oli lähtöisin ja kenelle menossa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt on hahtuvia taas iso kasa! (juuri kun meinasin tuon elämäni ensimmäisen kiekon kanssa tuskastua siitä ettei se lopu koskaan...)

Tänään on ollut todella kaunis päivä ja sen kyllä huomaa nyt nenän päältä - pisamia pukkaa! Kevät... Aamulla oli mittarissa -18 kun lähdin kouluun, auton ikkunat aivan jäässä, samoin kuin puut ja pensaat; kaikki kosteus luonnosta oli tiivistynyt maailman upeimmaksi taideteokseksi, jota aamuaurinko sitten valaisi saaden säihkymään. Lähellä oli etten olisi kääntynyt ympäri ja hakenut kameran, jäänyt koko päiväksi kuvaamaan. Ajattelin että kun on näin lyhyt päivä tänään niin ehdin hyvin kuvaamaan, mutta suurin osa jäähileesta on jo varissut puista pois. Muutaman kuvan sain napsaistua...

55850.jpg

Kamerana meillä on tuo Canonin EOS 350D digijärkkäri, sillä on kiva leikkiä. Pitäisi vain opetella kuvaamaan oikein kunnolla, käyttämään tuon kameran kaikkia mahdollisuuksia hyväksi. Nyt jää vielä hieman vajaaksi. Toisena kamerana minulla on sitten ihan tavallinen filmijärkkäri, Canonin EOS 100 viime vuosituhannelta. :-p Sillä harjoittelen mustavalkokuvausta, mutta kun noita filmejä sitten ei oikein jaksa käydä kehityttämässä. Haaveena olisi sitten itse kehitellä noita kuvia jossain vaiheessa, kokemusta filmien kehittämisestä on, mutta ei valokuvaukseen liittyen... :-)

Neuletakki on kehittynyt huimaa vauhtia, nyt jo toinen hiha menossa, toinen vielä jäljellä sen jälkeen. Tulihan sitä tänään käytyä katselemassa että mitähän lankaa sitä seuraavaksi ostaisi ja mistä saa mihinkäkin hintaan. Clapotis olisi yksi haave (joka ei taida tuolla listalla vielä ollakaan)

Mukava muuten katsella tuota laskuria, kohta jo tuhat vierailua täällä sivustolla! Nopeasti kertyy...